Obvestilo glede obiskov

datum: 03.12.2021

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci,

 

Z veseljem vam sporočamo, da so obiski v domu ponovno dovoljeni, saj današnje testiranje ni potrdilo novih primerov okužbe z virusom COVID-19. V rdeči coni ostajata tako le dve stanovalki, ki bosta do ponedeljka zaključili z izolacijo.

Ne glede na to pa je v naši regiji virus še prisoten, zato vas prosimo, da ob obiskih v domu dosledno upoštevate navedena navodila in priporočila:

 - Vsak obiskovalec/ka mora na recepciji predložit dokazilo o izpoljevnju enega od pogojev PCT.

- Obiski so omejeni na največ dve zdravi osebi na stanovalca/ko, proporočamo pa, da otroci in mladostniki na obiske ne hodijo.

 - Obiski naj v največji možni meri potekajo zunaj in v pritličju doma- pri recepciji.

 - Obiski potekajo od 10.00 do11.30 in od 13.30 do 17.00 od ponedeljka  do petka. V soboto so obiski od 10.00 do 15.00. Ob nedeljah obiskov ni.

 - Obisk naj traja krajši čas, največ pol ure.

 - Priporočamo, da obiske omejite na dva do tri tedensko. 

 

Ves čas obiska so obiskovalci/ke dolžni spoštovati vse ukrepe ter imeti ves čas obiska ustrezno nameščeno zaščitno masko- obvezna uporaba kirurške maske. Potrebno je paziti na razkuževanje rok ter ohranjanje fizične razdalje. 

Odhodi domov so zopet mogoči, vendar vas prosimo, da se jih poslužujete le izjemoma ter le v primeru, da so vse osebe s katerimi pride stanovalec/ka v stik, zdrave.

 

V želji, da skupaj z vašim sodelovanjem zajezimo širjenje virusa in zavarujemo zdravje naših stanovalk in stanovalcev, vas še naprej prosimo za podporo in razumevanje.  

 

 

Kočijaž Srečko 10.9.2021

Postavitev temeljnega kamna za Dnevni center in varstvo starejših 26.8.2021